Sprijin prin schema de minimis pentru construirea unei fabrici de jucării la Tășnad

Cristian Marița

O fabrică de jucării ce va fi construită la Tășnad va oferi 53 de locuri de muncă. Firma în cauză mai deține o fabrică în Carei. Reprezentanții firmei au depus o cerere de finanțare pentru suma de 910 milioane lei, documentele fiind în curs de evaluare.

Detalii despre schema de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care duc la crearea de locuri de muncă au fost prezentate azi, 26 ianuarie, în cadrul ședinței Comisiei de dialog social de către managerul public din cadrul Instituției Prefectului, Cristian Marița.

Proiectele se pot depune în perioada 2-27 februarie 2015. Sunt considerate cheltuieli elegibile costurile salariale pe o perioadă de 2 ani consecutivi pentru locurile de muncă create direct de un proiect de investiții, minim zece locuri de muncă din care trei pentru lucrători defavorizați.

În cadrul sesiunii de finanțare din 2014, în județul nostru a fost depus un singur proiect. Este vorba despre o fabrică de jucării din Tășnad care se angajează să creeze 53 de locuri de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.