Promoție la biletele Tarom. Vezi cât costă un bilet pe ruta București-Satu Mare

Tarom

Compania Tarom a scos la vânzare bilete de avion la reducere pentru grupuri atât pe cursele interne cât şi pe cele internaţionale. Cei care doresc să călătorească în grup pot cumpăra bilete până pe data de 31 ianuarie 2015.

Prețul unui bilet pentru cursa București-Satu Mare începe de la 89 de euro de pasager. Preţul este valabil pentru călătorii dus-întors cu toate taxele incluse.

Promoția este valabilă în perioada 1-28 februarie 2015 (data ultimului retur).

Pe zborurile interne oferta vizează grupurile alcătuite din minimum trei şi maximum cinci persoane care călătoresc împreună.

Preţul unui bilet începe de la 89 euro de pasager pentru cursele între Bucureşti şi Baia Mare, respectiv București-Satu Mare și de la 99 euro de pasager pentru curse între Bucureşti şi Cluj/Iaşi/Oradea /Timişoara.

Preţurile sunt valabile pentru călătorii dus-întors cu toate taxele incluse.

Pentru destinații externe, Tarom vinde bilete de avion la preț redus pentru grupuri alcătuite din minimum patru și maximum zece persoane care călătoresc împreună. Prețurile încep de la 129 euro de pasager pentru călătoriile spre Atena, Chișinău, Istanbul, Londra, Moscova, Praga, Roma, Salonic, Viena cu plecare din București dar și spre Bologna, Roma și Torino cu plecare din Iași.

Prețul este ceva mai mare, 159 de euro, pentru zborurile spre Amsterdam, Amman, Barcelona, Beirut, Frankfurt, Geneva, Munchen, Stockholm din București. Pentru Madrid și Paris, prețul unui bilet este de 179 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.