Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și-a completat schema de procurori

Judecatorie

Dacă în anii trecuți Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare funcționa cu un număr redus de procurori „în anul 2014 s-a reușit cristalizarea colectivului de procurori în privința funcțiilor de execuție, schema fiind ocupată în proporție de 100%”. Declarația a fost făcută azi, 26 ianuarie, de prim-procurorul instituției, Florin Betea, în cadrul unei conferințe de presă.

La întâlnirea cu jurnaliștii alături de Betea a participat și prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Ioana Mic.

Betea a subliniat faptul că în cadrul instituției își desfășoară activitatea doi procurori cu funcții de conducere și 11 procurori cu funcții de execuție. De asemenea, șeful Parchetului spune că, creșterea numărului de procurori a avut drept consecință soluționarea unui număr mai mare de dosare comparativ cu anul 2013.

Astfel, din evidențele instituției reiese că, în cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Satu Mare au fost soluționate anul trecut un număr de 5.080 de cauze penale, față de 4.367 de cauze penale soluționate în cursul anului 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.