Danezii caută 50 de culegători de mazăre

ajofm

Angajatorii danezi caută 50 de persoane la cules de mazăre. Potrivit conducerii Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, persoanele care doresc să muncească în Danemarca trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să cunoască limba engleză la nivel mediu. Selecția va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botoșani.

Salariul este în jur de 0,6 euro/kg+12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

Cazarea se face în rulote cu dormitoare sau în corturi. Taxa de cazare pe lucrător/zi este între 5-8 euro, în funcție de tipul cazării ales. Mai multe informatii despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Perioada de lucru este între 20 mai și 10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/săptămână, în medie 30-40 de ore de lucru pe săptămână.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de e-mail: www@greenpeas.Dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 13 februarie 2015.

Preselecția persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator.Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES Botoșani. Selecția va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botoșani. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.