Doi sătmăreni au deschis la Cluj un local de paste to go

Pasta la Vista1

Pasta la Vista2

Vlad Laptes și Carmen David, doi tineri din Satu Mare au deschis acum 3 ani cafeneaua „Old School” de pe strada Andrei Șaguna din Cluj-Napoca. Mai târziu, unul dintre prietenii lor, Lucian Manta, a venit cu o idee interesantă, și anume, să deschidă un local de paste to go.

Lucian este director de marketing la o firmă de distribuție paste făinoase. Cei doi sătmăreni au fost entuziasmați de idee și au început să caute o locație potrivită pentru noua lor afacere. În mai puțin de două luni vindeau deja prima porție de spaghete la „Pasta la Vista”.

La amenajarea localului i-a ajutat un tânăr designer din Cluj-Napoca, Adrian Balcău, care a găsit cel mai eficient mod de a folosi spațiul destul de redus pe care îl aveau la dispoziție.

Primii care le-au călcat pragul au fost clienții fideli ai cafenelei, apoi au început să vină, profesorii și studenții de la universitățile tehnice din zonă și tot mai mulți angajați de la birourile și magazinele din centrul Clujului. Meniul localului cuprinde 20 de rețete.

La „Pasta la Vista” se folosesc: pancetta, parmesano, gorgonzola, chorizo, măslinele, pesto-ul, uleiul de măsline, condimentele, doar ingrediente autentice, achiziționate direct de la distribuitori din Italia.

Deși în prezent nu fac livrări la domiciliu sau la birouri, pe viitor, cei doi tineri se gândesc și la această variantă, pentru a-și diversifica serviciile și a se apropia mai mult de clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.