Adrian Ștef i-a oferit unei sătmărence un coș plin cu bunătăți

Sarbatori1

Sarbatori2

Sarbatori3

În cadrul manifestărilor premergătoare marelui praznic a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef a oferit joi, 18 decembrie un coș de Crăciun plin cu bunătăți și un buchet de flori, unei femei nevoiașe și bolnave, Julianna Szabo din Satu Mare.

Acesteia nu i-a venit să își creadă ochilor atunci când a văzut că i-a bătut la ușă, însuși președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Julianna Szabo, în vârstă de 57 de ani, suferă de o boală gravă incurabilă, nu are rudenii apropiate, fiind îngrijită de o rudenie mai îndepărtată. „Credeam că voi avea parte de un Crăciun trist și cenușiu, dar uite că președintele Consiliului Județean, domnul Adrian Ștef mi-a luminat această frumoasă sărbătoare! Nu aș fi crezut că o astfel de întâmplare frumoasă poate fi posibilă și îi mulțumesc din tot sufletul, în primul rând omului generos Adrian Ștef care a avut timp să se gândească și la o femeie sărmană”, spune femeia.

Adrian Ștef a declarat că s-a simțit foarte emoționat și că își dorește ca să ajute cât mai mulți oameni aflați în dificultate pentru ca aceștia să se poată bucura de Magia Crăciunului.

Un Comentariu la "Adrian Ștef i-a oferit unei sătmărence un coș plin cu bunătăți"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.