Frații Gal au atacat sentința Curții de Apel Oradea

Florin Gal

După ce au fost condamnați joi, 4 decembrie, la pedeapsa cu închisoarea, frații Călin și Florin Gal au atacat cu apel sentința magistraților Curții de Apel Oradea (CAO). Astfel, cazul acestora va ajunge pe masa judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) a României.

Vă reamintim că fostul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, Florin Gal, a închiriat Hotelul „Sport” fostei sale firme (SC Bosic Empire Company SRL Carei), printr-o licitație trucată.

Magistrații CAO l-au condamnat pe Florin Gal la 2 ani și 6 luni de închisoare, iar pe fratele acestuia la 2 ani de pușcărie. De asemenea, instanța îl obligă pe Călin Gal la plata unei despăgubiri civile în favoarea Autorității Naționale pentru Sport și Tineret-DJST Satu Mare, în valoare de 76.123 lei. Totodată, instanța constată nulitatea contractului de închiriere nr. 1302/14.12.2010 încheiat între DJST Satu Mare și SC Bosic Empire Company SRL Carei.

De asemenea, în urma sentinței din 4 decembrie, inculpații sunt obligați să plătească câte 6.000 de lei în favoarea statului, reprezentând contravaloarea cheltuielilor judiciare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.