Premiu de excelență pentru Instituția Prefectului Satu Mare

Prefectura

Prefectura județului Satu Mare a fost distinsă cu „Premiul de excelență pentru activitatea în Instituțiile Prefectului”. Distincția a fost decernată în cadrul Galei Premiilor de Excelență Administrație.ro, ce s-a desfășurat în data de 20 noiembrie, la Poiana Brașov. Alături de Satu Mare, la aceeași categorie a fost premiată și Prefectura Ilfov.

Pe 20 noiembrie a avut loc la Poiana Brașov cel mai important eveniment al anului din administrația publică, și anume, cea de-a X-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de portalul naţional de Administraţie publică www.administratie.ro, având ca parteneri Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici și Primăria municipiului Brașov.

În cadrul galei au fost premiați cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiative pozitive şi proiecte de anvergură. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Gala a fost deschisă de mesajul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, transmis prin intermediul Adelinei Palade, directorul Cancelariei Președintelui Camerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.