Criminalul din Odoreu care și-a omorât mama, condamnat la 12 ani de pușcărie

Crima

Gheorghe Nichita, bărbatul din Odoreu care și-a ucis mama în primăvara acestui an (2014), a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 12 ani de pușcărie. Sentința a fost atacată cu apel de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Bărbatul și-a omorât mama, o femeie în vârstă de 81 de ani, în seara zilei de 9 mai. Cei doi s-au certat din cauza averii pe care bătrâna vroia să o împartă între cei doi copii ai săi, însă Gheorghe Nichita nici nu vroia să audă de așa ceva. În seara zilei de 9 mai, acesta s-a îmbătat, și în urma unor certuri și-a omorât mama.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit într-una din încăperile casei în care victima locuia împreună cu fiul său. Cel care a făcut „descoperirea” a fost chiar criminalul care apoi s-a dus la vecini să-i anunţe că şi-a găsit mama moartă în casă şi că lucrurile toate erau întoarse. Oamenii au sunat imediat la „112”. La faţa locului au ajuns echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie însă medicii nu au mai putut salva viaţa victimei.

În urma cercetărilor efectuate toate indiciile au condus spre fiul femeii decedate ca fiind posibilul criminal. A doua zi după săvârșirea crimei, Gheorghe Nichita a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiaşi zile magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit soluției date de magistrați, Tribunalul Satu Mare „Condamnă inculpatul la o pedeapsă de 12 ani închisoare şi interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 al.1 lit.a) şi b) pe o durată de 5 ani”. Sentința a fost atacată cu apel de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.