Baschet: CSM Satu Mare-CS Nova Vita Târgu Mureș 92-68

Baschet1

Baschet2

Baschet3

Baschet5

Baschet6

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins, pe teren propriu, CS Nova Vita Târgu Mureș cu scorul de 92 la 68. Partida s-a jucat azi, 22 noiembrie, de la ora 18.30, în Sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre. Meciul a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

În afară de primul sfert care s-a terminat la egalitate (21-21), elevele lui Adriana Pricop au reușit să-și adjudece toate celelalte sferturi. Dacă în primele 10 minute cele două echipe au mers aproape cap la cap, în următoarele sferturi, CSM Satu Mare a reușit să se desprindă de oaspeți, marcând aproape la fiecare atac.

Sfertul secund s-a terminat în favoarea sătmărencelor (24-17), astfel că, baschetbalistele noastre au intrat la vestiare cu un avantaj de 7 puncte. În sfertul al treilea avantajul sătmărencelor a crescut considerabil, reușind să învingă cu 25 la 9. Ultimul sfert s-a încheiat cu scorul de 22 la 21, tot în favoarea CSM Satu Mare.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Toccara Ross (23 de puncte), Andreea Orosz (20), Ramona Eniko Laza (17), Marija Radovic (10), Ashley Adams (8), Flavia Ferenczi (6), Bianca Voica (4), Renata Szmutku (2) și Luminița Manta (2).

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, SCM CSȘ „U” Craiova. Meciul se va juca în data de 6 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.