Retailerul PROFI a deschis un supermarket în Negrești-Oaș

Negresti1

Negresti2

Negresti3

Negresti4

Rețeaua PROFI a inaugurat, joi, 20 noiembrie, un supermarket în Negrești-Oaș. Magazinul se află în spațiul modernizat în care va funcționa Piața de alimente. Acesta este cel de-al 251-lea magazin Profi din țară.
La eveniment a participat și edilul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca. În luarea de cuvânt primarul le-a mulțumit investitorilor pentru că au ales orașul Negrești-Oaș și pentru locurile de muncă create.
„Mă bucur de această investiție pentru că creează o concurență benefică pentru negreșteni. Este o investiție foarte importantă pentru orașul nostru deoarece creează 45 de locuri de muncă și va aduce bani mai mulți la bugetul local. De asemenea, îl felicit pe omul de afaceri negreștean Gheorghe Cicio, cel care construind clădirea de la piață a făcut posibilă atragerea supermarketului Profi. În plus, investiția, vine să cosmetizeze zona centrală a orașului. Pentru toate acestea îi felicit pe investitori și le ofer tot sprijinul meu pe viitor”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.
Acesta este al doilea supermarket deschis în ultimul an la Negrești-Oaș, după Penny.
Reţeaua Profi este prezentă în 121 de localităţi din 40 de judeţe şi, cu peste 5.500 de angajaţi, este al doilea mare retailer modern din România.
Reţeaua de supermarket-uri şi-a dublat profitul net anul trecut, de la 13,1 milioane lei în 2012 la 26,8 milioane lei (6 milioane euro), în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 26%, la 1,45 miliarde lei (330 milioane euro).
Retailerul a deschis 63 de magazine în 2013 şi şi-a propus să menţină ritmul de inaugurări şi în acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.