ACL Satu Mare a făcut bilanțul campaniei electorale

Conferinta ACL

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 30 octombrie, Alianța Creștin Liberală (ACL) Satu Mare a prezentat bilanțul primelor patru săptămâni de campanie. La conferința de presă au participat co-președinții ACL, Petre Mureșan și Romeo Nicoară, secretarul general al ACL Satu Mare, Sorin Ghilea, respectiv, mai mulți membrii din cadrul echipei de campanie.
„Într-o Românie normală preşedintele trebuie să fie al cetăţenilor. Trebuie să fie un om liber, să nu fie manevrat din umbră şi să nu fie prizonierul anumitor grupuri de interese cum este Victor Ponta. În toată această perioadă, pentru că nu a prezentat nici un proiect pentru România, Victor Ponta a făcut o campanie electorală mizerabilă bazată doar pe minciună, demagogie şi atacarea lui Klaus Iohannis”, a declarat Petre Mureșan.
Liderul ACL a mai spus că, în campania PSD sunt angrenate toate instituțiile statului. „Consiliul Județean, spre exemplu, folosește mașinile din dotare pentru a face campanie electorală pe banii contribuabililor”, spune Mureșan.
În luarea de cuvânt, Romeo Nicoară, a trecut în revistă activitățile desfășurate de-a lungul celor patru săptămâni de campanie electorală de către echipa ACL. „Am avut întâlniri cu cetățenii în diferite zone ale județului. În cadrul acestor întâlniri, cetăţenilor le-a fost prezentat candidatul ACL Klaus Iohannis şi ceea ce doreşte acesta să facă în mandatul de 10 ani pe care îl va avea ca preşedinte”, a declarat Nicoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.