Andrei Gerea: Klaus Iohannis nu este decât un Traian Băsescu, dar cu o altă față

Andrei Gerea

„Ghinioanele lui Klaus Iohannis din spațiul public continuă să îl bântuie. După ce s-a autodeclarat un politruc care candidează la Președinție, i-a umilit pe profesorii cinstiți din România care nu au avut norocul lui de a cumpăra șase case și după ce a dovedit că nu știe cât este salariul minim, Klaus Iohannis vine și face noi declarații surprinzătoare și șocante pentru milioane de români.
Candidatul „Ghinion” Iohannis ne spunea în urmă cu ceva timp că în 2012 a fost o lovitură de stat, iar referendumul prin care 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu nu a fost legal. Acum, Klaus Iohannis vine și le mai dă o palmă milioanelor de români care au votat împotriva lui Băsescu și care au crezut în PNL. Prezidențiabilul manevrat de PDL și de Vasile Blaga, consideră că Traian Băsescu nu a încălcat vreodată Constituţia, în condițiile în care în spațiul public toată lumea este contrariată de acțiunile neconstituționale ale președintelui.
Cea mai plauzibilă explicație pentru această nouă gafă a lui Iohannis nu poate fi decât aceea că este copia fidelă a lui Traian Băsescu, dar cu o altă faţă. De aceea pentru el ce face președintele este ceva normal, legal şi, sigur, că Traian Băsescu este pentru primarul Sibiului un model demn de urmat.
Toate aceste declarații de-a dreptul uluitoare ale lui Iohannis ne întăresc convingerea că el nu va fi decât o „replică” a lui Băsescu dacă va ajunge la Cotroceni. Românii trebuie să cântărească foarte bine atunci când își vor exprima votul. Un vot pentru Iohannis, Udrea sau Macovei nu reprezintă altceva decât un vot pentru continuarea regimului Traian Băsescu”, a declarat vicepreședintele PLR, deputatul Andrei Gerea.
Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.