Mircea Govor: „Iohannis trebuie să le explice românilor gradul său de implicare în acea rețea de traficanți de copii”

PSD

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este de părere că prezidențiabilul Klaus Iohannis „trebuie să le explice românilor gradul său de implicare în acea rețea de traficanți de copii. Trebuie să facă lumină în acest caz. Trebuie să explice ce s-a întâmplat cu acei copii”.
Alături de Govor, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președintele Organizației Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, respectiv președintele Organizației Municipale de Femei, Manuela Rogoz.
„Tot mai des apare ideea că domnul Iohannis a făcut parte din acea rețea de traficanți de copii. Este un lucru foarte grav, o pată de rușine pe obrazul României. Nu a explicat cât a câștigat din acea afacere, și dacă banii au fost folosiți pentru cumpărarea celor șase case. Mi se pare nu numai scandalos, ci inuman, ca un candidat la președinția României să fie arătat cu degetul pentru că a făcut parte dintr-o rețea de traficanți de copii. Autoritățile statului trebuie să facă lumină în acest caz”, a declarat Govor.
În luarea de cuvânt, Dorel Coica a explicat că dacă la încheierea mandatului Guvernului Boc, absorbția fondurilor europene era la un procent de 8,5%, în prezent, sub Guvernul Ponta, aceasta a crescut de cinci ori. „Guvernul Boc a umilit profesorii, însă Guvernul Ponta a îndreptat această nedreptate. În municipiul Satu Mare am investit mult în unitățile de învățământ. Nu am fi putut face acest lucru dacă dacă nu am fi fost ajutați de domnul Ponta”, spune primarul Sătmarului.
Edilul a mai amintit faptul că sunt promisiuni ferme în ceea ce privește construirea unei săli polivalente la Satu Mare, a unui bazin de înot acoperit, dar și în ceea ce privește demararea lucrărilor la al treilea pod. „Toate astea nu ar fi fost posibile fără sprijinul Guvernului Ponta. Suntem convinși că vom câștiga alegerile”, spune Dorel Coica.
Manuela Rogoz a vorbit despre proiectele concepute pentru a sprijini tinerii. ”România are nevoie de un om ca Victor Ponta. El a demonstrat că este omul potrivit pentru funcția de președinte a României”, a declarat Rogoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.