Klaus Iohannis este candidatul cert al ACL şi va câştiga alegerile prezidenţiale

Klaus Iohannis

În ciuda faptului că mulți și-au dorit să îl scoată din cursă, Klaus Iohannis nu numai că este candidatul cert al ACL, dar va și câștiga alegerile prezidențiale. Înalta Curte de Casație și Justiție va judeca luni, 27 octombrie, doar cererea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) de preschimbare a termenului din dosarul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis.
Alianța Creștin-Liberală respinge declarațiile mincinoase ale lui Victor Ponta, candidatul PSD, care, în stilul caracteristic, punând presiune asupra justiției, încearcă să inducă în eroare opinia publică, acuzându-l pe Klaus Iohannis de tergiversarea dosarului.
În realitate, Klaus Iohannis nu a solicitat niciodată amânarea judecării acestui caz, a depus toate documentele în termenele fixate de instanță, cea care a stabilit termenele fiind instanța supremă. Deși acest dosar a fost folosit împotriva lui Klaus Iohannis de către adversari ca temă de campanie electorală, îi asigurăm pe toți românii că soluția de la ÎCCJ va arăta încă o dată faptul că prezidențiabilul ACL face un alt fel de politică si că are respect pentru lege și cetățeni.
Facem un apel la electorat să nu cadă în capcana întinsă de propaganda mincinoasă a celor care se tem de Klaus Iohannis și să nu plece urechea la manipulările grosolane..
Alianța Creștin-Liberală reacționează consecvent, așa cum a făcut de fiecare dată, cu privire la procedurile judiciare. Alianța Creștin-Liberală nu a făcut niciodată și nu va face presiuni, așa cum fac alți lideri de partide politice din România sau alte persoane fizice, asupra sistemului judiciar sau asupra instanțelor de judecată.
De asemenea, ACL doreşte să stopeze propaganda mincinoasă promovată de Victor Ponta privitoare la tăierea pensiilor şi salariilor de către Klaus Iohannis dacă va ajunge preşdintele României. Gradul de dezvoltare a unei societăţi este vizibil prin modul în care îşi tratează pensionarii. Rata de ocupare în rândul pensionarilor din ţara noastră este una dintre cele mai mici din Uniunea Europeană, ponderea cheltuielilor cu pensiile raportată la PIB este una dintre cele mai mici din UE, iar România se află în primele 5 state membre UE care vor cunoaşte cel mai rapid ritm de îmbătrânire a populației în următoarele decenii, fapt ce are un impact extins din punct de vedere bugetar, economic şi social. Ca preşedinte al României, Klaus Iohannis susţine introducerea sistemului de pensii ocupaţionale şi a unui sistem de asigurări sociale pentru activităţi ocazionale. Klaus Iohannis nu va tăia pensiile şi salariile românilor, aşa cum promovează propaganda mincinoasă a lui Victor Ponta.
Klaus Iohannis, candidatul ACL, reprezintă o nouă alternativă, situată în antiteză cu circul, scandalul și zgomotul care poluează agenda publică. Prin faptele sale, Klaus Iohannis a demonstrat că în România se poate și altfel și se poate mai bine.

Sursa: ACL Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.