Primăria va monta semafoare pe B-dul Octavian Goga

Comisie1

Comisie3

Comisie4

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a convocat azi, 23 octombrie, Comisia de Siguraţă a Circulaţiei. În urma vizitelor efectuate în cartiere, la întâlnirile cu cetăţenii au fost semnalate mai multe probleme care ţin de competenţa Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei. În cadrul şedinţei de astăzi au fost soluţionate majoritatea solicitărilor.

Astfel, vor fi montate semafoare cu buton la trecerile pentru pietoni de la intersecția Bulevardului Octavian Goga cu strada Basarabia, în fața magazinului Billa (de pe același bulevard), pe Bulevardul Lucian Blaga și pe strada Martirilor Deportaţi, la intrarea principală în Piaţa Agroalimentară nr. 1.

Membrii comisiei au mai decis: marcarea pistei de biciclişti pe digul râului Someş; limitarea de tonaj la 7,5 t pe strada Bradului pe porţiunea cuprinsă între străzile Platanului şi Pinului și montarea unei oglinzi de circulaţie în intersecţia străzii Astronauţilor cu Bulevardul Sănătăţii, pentru o mai bună vizibilitate.

De asemenea, se vor înfiinţa treceri de pietoni în următoarele locaţii: la intersecţia străzilor Eroilor, George Călinescu, Rodnei; strada Ganea în zona blocurilor CG 6, CG 4; Aleea Ilişeşti, în zona Liceului Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”; Bulevardul Lucian Blaga, în zona cimitirului; Drumul Botizului în zona imobilului cu nr. 88; strada Şoimoşeni intersecţie cu Drumul Botizului și la ieşirea de pe Aleea Universului spre strada Zenit.

Comisia a mai decis: marcarea pistei de biciclişti şi amenajarea rampelor de urcare /coborâre pe Drumul Botizului; plantarea de stâlpişori pe strada Ganea în zona Magazinului CBA pentru limitarea accesului autovehiculelor; plantarea de stâlpişori pe Bulevardul Transilvania, în zona blocului T7; instituirea opriri interzise pe Bulevardul Henri Coandă de la intrarea Ergolemn până la strada Corvinilor și extindere zonei de parcare pe strada Rodnei (în zona Piaţei de vechituri) până la o distanţă de 25 m până la intersecţia cu strada Bariţiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.