Paula Mare: „Victor Ponta este un familist convins și un om care a făcut mult bine acestei țări”

Conferinta PSD

„Victor Ponta a promovat foarte multe doamne în Guvern, în Parlamentul României și în Parlamentul European. Domnul Victor Ponta este un familist convins și un om care a făcut mult bine acestei țări. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care la prezindențiale trebuie să-l votăm pe premierul nostru, Victor Ponta”, a declarat președintele Organizației Județene de Femei a PSD Satu Mare, dr. Paula Mare, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 21 octombrie.
Alături de Paula Mare, la conferința de presă au paticipat și președintele Organizației Județene a Pensionarilor Social-Democrați, Aurel Vașvari, respectiv președintele Organizației Județene a TSD, Raul Băbțan, directorul de campanie a PSD Satu Mare pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.
Lidera femeilor social-democrate din județul Satu Mare a punctat câteva dintre măsurile luate de Guvernul Ponta care duc la bunăstarea populației. ”Dublarea alocațiilor pentru 500.000 de copii de la 1 noiembrie 2014, introducerea unor noi diagnostice pentru integrarea persoanelor în grad de handicap (hemipareza, hemiplegia, etc.), majorarea ajutoarelor de încălzire pentru persoanele defavorizate, sunt doar câteva dintre măsurile luate de Guvernul Ponta și care se răsfrâng în mod pozitiv asupra românilor”, a declarat Paula Mare.
Aurel Vașvari a vorbit despre reîntregirea pensiilor, după tăierile ordonate de Guvernul Boc, creșterea pensiilor agricultorilor cu 5,6%, respectiv suplimentarea tratamentului balnear pentru încă 9.000 de pensionari. „Victor Ponta este omul politic mândru că este român și care își iubește țara”, a declarat Vașvari.
În luarea de cuvânt Raul Băbțan s-a referit la măsurile implementate de Guvernul Ponta, în sprijinul tinerilor, precum: Programul „Prima Casă”, „Prima Mașină” și crearea de noi locuri de muncă pentru tineri.

2 Comentarii la "Paula Mare: „Victor Ponta este un familist convins și un om care a făcut mult bine acestei țări”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.