Echipa de campanie a PSD, în mijlocul cetățenilor din Călinești-Oaș

Campanie PSD1

Campanie PSD2

Azi, 20 octombrie, echipa de campanie PSD, a fost în mijlocul cetăţenilor în târgul din Călineşti-Oaş. Alături de caravana PSD Satu Mare s-a aflat Gheorghe Copil, primarul din Călineşti-Oaş şi vicepreşedinţii PSD Satu Mare, Bura Nicolae şi Gheorghe Ciocan.
S-au purtat discuţii despre problemele pe care le întâmpină cetăţenii din Călineşti-Oaş şi de ce ar fi bine ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta. Printre cetăţenii întâlniţi în târgul din Călineşti s-a stat de vorba cu mai mulţi fermieri, aceştia fiind multumiţi de sprijinul acordat de Guvernul Ponta.
Victor Ponta, a susţinut şi va susţine în continuare fermierii, reducând TVA-ul la pâine de la 24% la 9%, sprijin de 47,7 milioane de euro anual, din fonduri europene pentru producătorii din sectorul viticol, a promovat produsele tradiţionale româneşti pe plan intern şi internaţional. În anul 2013, România a fost „Ţara anului” la târgul BIOFACH.
Ca prim-ministru, Victor Ponta a pus economia în mişcare, a reparat nedreptăţi şi a scos ţara din izolarea externă, iar ca preşedinte al României, îi va uni pe români şi va aduce bunăstare, pace socială şi va lupta pentru construirea României Puternice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.