77 de aleși locali au trecut la PLR Satu Mare

PLR1

PLR2

PLR3

PLR4

În perioada celor 45 de zile care au permis migrația aleșilor locali fără ca aceștia să-și piardă mandatul, PLR Satu Mare s-a întărit cu 77 de foști membri ai PNL, PDL, PP-DD, UNPR, respective PPMT. În tabăra Partidului Liberal Reformator (PLR) a trecut și președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, dar și viceprimarul municipiului, reședință de județ, Marcela Papici.
Lista cu aleșii locali care au trecut în barca PLR a fost prezentată de Adrian Ștef în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 20 octombrie. Alături de Ștef la întâlnirea cu presa au participat și președintele Organizației Municipale a PLR Satu Mare, Claudiu Sulea, președintele Organizației de Femei de la nivel național a PLR, Dorina Grunfeld, dar și city-managerul Dan Băbuț și consilierii județeni Jozsef Pinter, respectiv Anna Maria Marușca.
În perioada „migrației aleșilor locali”, la PLR Satu Mare au trecut cinci consilieri județeni: Mihail Rusu (PP-DD), Gheorghe Rișcău (PNL), Anna Maria Marușca (PNL), Pinter Jozsef (PNL) și Dăliana Lazăr (PDL). În tabăra PLR s-a înscris și viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, dar și consilierii municipali, Radu Ardelean, respectiv Radu Roman.
Din PLR fac parte și primarii din: Bogdand (Aurel Bojan – PNL), Căuaș (Marius Roka – PPDD), Crucișor (Florinel Andreica – PNL), Doba (Mihai Ghetina – PNL) și Târșolț (Grigore Pop – PNL).
La PLR au trecut și viceprimarii din comunele: Andrid (Viorel Vasile Marta – PDL), Micula (Dumitru Mădăras – PDL), Odoreu (Ionuț Sarca – PNL), Pomi (Gheorghe Barbur – PNL), Socond (Nicolae Tămășan – PNL), Târșolț (Vasile Alec – PNL) și Urziceni (Dan Ervin – PNL).
PLR Satu Mare s-a mai „îmbogățit” cu doi consilieri municipali din Carei, trei consilieri locali din orașul Negrești-Oaș, trei consilieri din Livada, respectiv 48 de consilieri de la nivelul comunelor din județ.
Potrivit lui Ștef în județul Satu Mare PLR are aproximativ 1.700 de membri. „Sunt mulțumit. Sunt oameni cu care am construit și am lucrat pe structura liberală din județul Satu Mare. În campania electorală le vom explica sătmărenilor cât de mult bine a făcut pentru România Călin Popescu-Tăriceanu. În prezent avem aproximativ 1.700 de membri. La PNL am avut 8.000 de membri în județ, dar vom face tot posibilul să refacem vechile structuri”, a declarat Ștef.
În prezent, Ovidiu Silaghi îndeplinește funcția de președinte al Organizației Județene a PLR Satu Mare și pe cea de vicepreședinte la nivel național, iar Ștef este membru în Biroul Național al Partidului Liberal Reformator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.