Directorul Liceului Tehnologic „Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș, face campanie electorală în timpul orelor de curs

Campanie1

Campanie2

Disperare maximă la ACL în campania electorală din Țara Oașului. În echipa de campanie al alianței în târgul din Turț s-a aflat joi (16 octombrie) dimineața și directorul Liceului Tehnologic „Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș, Mihai Miclăuș. Totul s-a întâmplat între orele 10.00 și 11.00, interval orar la care directorul ar fi trebuit să se afle în incinta școlii pe care o conduce.
Potrivit legii, orice campania electorală a fost interzisă în școli, dar se pare că acest lucru nu este valabil și pentru directorul liberal Mihai Miclăuș.
Trebuie spus că directorul Mihai Miclăuș este și consilier local PNL, postură din care se opune frecvent proiectelor de investiții din capitala Țării Oașului. Același director a lipsit și de la singura întâlnire a dascălilor negreșteni, care a avut loc sub genericul „Zilei Educației la Negrești-Oaș”, gest considerat a fi un afront adus tuturor colegilor săi de breaslă.

3 Comentarii la "Directorul Liceului Tehnologic „Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș, face campanie electorală în timpul orelor de curs"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.