Manager de Satu Mare: Csaki Csongor – Amaia Speed & Go

Csaki CsongorVulcanizare1Vulcanizare2Vulcanizare3 Vulcanizare11 Vulcanizare10 Vulcanizare9 Vulcanizare8 Vulcanizare7 Vulcanizare6 Vulcanizare5 Vulcanizare4
A lucrat ani de zile în Austria și Spania, iar banii câștigați i-a investit pentru a-și înființa propria firmă în Satu Mare. Omul de afaceri pe care vi-l prezentăm în interviul care urmează a muncit 5 ani în Spania și 4 ani în Austria, în domeniul construcțiilor. Acest fapt este cu atât mai interesant cu cât Csaki Csongor a absolvit Școala Postliceală Sanitară, fiind asistent medical generalist de profesie.
În prezent, sătmăreanul nostru este administratorul unei vulcanizări și spălătorii auto din orașul natal. Ca om de afaceri dorește să vină în sprijinul clienților care îi trec pragul prin oferte care să atragă cât mai mulți șoferi. Vă propunem să îl cunoașteți mai îndeaproape pe Csaki Csongor, patronul firmei SC Amaia Speed & Go SRL, de pe strada Bujorului, nr. 74 din Satu Mare.

Reporter: Înainte de a vorbi despre firma pe care îl administrați, vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră. Cine este Csaki Csongor?
Csaki Csongor: M-am născut în Satu Mare și am absolvit Colegiul Național „Kolcsey Ferenc” în anul 2000. Apoi, m-am înscris la Școala Postliceală Sanitară, unde mi-am finalizat studiile în 2003. Astfel că, de meserie sunt asistent medical generalist. După terminarea studiilor am plecat în străinătate. Am lucrat 5 ani de zile în Spania și 4 ani în Austria, în ambele țări, în domeniul construcțiilor. M-am întors în țară în 2011, deoarece soția mea a rămas însărcinată și am dorit foarte mult ca fetița noastră să se nască în România, la Satu Mare. Acum are doi ani și jumătate.
R.: Când v-ați deschis firma și care este domeniul de activitate al societății comerciale pe care o administrați?
C. C.: Amaia Speed & Go SRL a fost deschisă în 2012. Amaia este numele fetiței mele. Firma își are sediul pe strada Bujorului, nr. 74. Am început cu vulcanizarea și importarea de anvelope second hand din Austria. Firma are și un al doilea domeniu de activitatea, și anume, spălătorie auto. Spălătoria am deschis-o pe undeva în februarie 2013.
R.: Am înțeles că aveți o surpriză pentru clienții dumneavoastră …
C. C.: Așa este. Azi (vineri, 10 octombrie) se deschide și cafe bar-ul situat chiar lângă service. Ca o noutate, lângă cafe bar va funcționa și o sală de așteptare unde vom monta monitoare, iar clientul va putea vedea, în timp real, ce se întâmplă cu mașina sa. La bar vom servi: cafea, capucino, sucuri, ceai, ciocolată caldă și bere.
R.: Pe lângă inaugurarea cafe bar-ului, mai veniți și cu alte oferte pentru clienți.?
C. C.: La spălătorie avem o ofertă destul de bună, zic eu, și anume, după fiecare cinci spălări, una este gratis. De asemenea, începând de mâine (vineri, 10 octombrie), ceara va fi gratis. Până acum a costat 5 lei. În perioada 1-30 noiembrie venim cu o altă ofertă destul de tentantă. Zilnic vom avea un set de anvelope care vor costa cu 10% mai puțin decât prețul afișat. Va fi un fel de „Oferta zilei”. Desigur, montarea anvelopelor se face gratuit.
R.: Am înțeles că colaborați și cu firme din străinătate.
C. C.: Colaborez cu firme din Budapesta și Viena. Sunt firme de la care aduc anvelopele. Acestea sunt produse de calitate. Am pe stoc 500 de anvelope și primesc marfă tot la două săptămâni. Avem anvelope cu dimensiuni între 12 și 21 de țoli și C-uri (anvelope) pentru autoutilitare.
R.: Câți angajați are în prezent firma pe care o administrați?
C. C.: Am trei angajați la vulcanizare și spălătorie, iar de mâine voi mai avea o angajată la cafe bar.
R.: Vă rog să ne spuneți și programul de lucru al service-ului.
C.C.: Ținem deschis de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-19.00, iar sâmbătă între 08.00 și 17.00. Duminică este închis.
R.: Cum vedeți lumea afacerilor din Satu Mare?
C.C.: Consider că e greu, deoarece e o piață limitată. Orașul e mic, puterea de cumpărare slabă și e greu să te aliniezi firmelor din Uniunea Europeană. Colaborez cu firme din Ungaria și Austria, deci văd diferența. La noi e destul de greu.

Un Comentariu la "Manager de Satu Mare: Csaki Csongor – Amaia Speed & Go"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.