Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie din acest sezon

olimpia1

olimpia2

olimpia3

olimpia5

olimpia7

olimpia8

olipia4

plimpia6

Olimpia Satu Mare a jucat azi, 20 septembrie, primul meci pe teren propriu din acest sezon, în compania formației Șoimii Pâncota, pe care a învins-o cu scorul de 3 la 1.
Oaspeții au început destul de bine meciul, având prima ocazie în minutul 3 prin Monac, însă portarul Olimpiei a reușit să respingă balonul. Au urmat apoi două ocazii pentru Olimpia Satu Mare, dar fără succes.
Scorul a fost deschis de Pâncota, în minutul 29 prin Sălăjan. Laso a încercat egalarea, a și înscris însă golul a fost anulat de arbitru pe motiv de offsaid, astfel că, scorul la pauză a rămas de 1 la 0 în favoarea oaspeților.
Bujor a reușit să restabilească egalitatea în minutul 51, apoi, în minutul 57, echipa antrenată de Bodea a obținut un penalty transformat în gol de către Iuhas.
În minutul 65, Bodea l-a trimis în teren pe Feier cel care a înscris cel de-al treilea gol pentru Olimpia, stabilind scorul final al partidei: Olimpia Satu Mare-Șoimii Pâncota 3-1.
Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca- Muntean, Bălău, Ioniță, Iuhas, Svarczkopf, Bic, Laso (61 Villand), Gavrilescu (45 Burlacu), Apostu (65 Feier), Bujor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.