Fraţii Podac din Moişeni, participă la un concurs de skandenberg, organizat în Franţa

Fratii-Podac

Fraţii Dumitru şi Ionuţ Podac, respectiv Florin Moiş, toţi trei din Moişeni, vor participa la Selestat (Franţa), la „Ultimate Arm Fighting 4”, o competiţie de skandenberg dedicată celor mai puternici concurenţi de pe bătrânul continent. Competiţia la care vor participa sportivi din aproximativ 15 ţări, se va desfăşura în data de 4 octombrie.
„Vom merge foarte pregătiţi având în vedere că avem de apărat medaliile de aur, respectiv argint la categoria 100 kg. Anul acesta am decis să participăm şi la categoria “Open” (campionul campionilor) unde vor fi sportivi foarte valoroşi, precum Gatoni Michael, cel mai puternic francez, Cedric la Cola, cel mai puternic belgian şi mulţi alţi sportivi foarte valoroşi. Desigur, şi premiile vor fi pe măsură”, ne-a declarat Dumitru Podac.
Vă reamintim că anul trecut (2013), la aceeaşi competiţie, Dumitru Podac a cucerit medalia de aur la braţul stâng şi argintul la braţul drept, la categoria de 100 kg. Fratele acestuia, Ionuţ, a câştigat medalia de argint la braţul stâng, la aceeaşi categorie (100 kg).
Despre Dumitru Podac trebuie spus că are 21 de ani. Acesta se poate mândri cu un palmares impresionant în cadrul acestei ramuri sportive. Astfel, în România a obţinut titlul de campion naţional la categoria de 100 kg, iar în 2012 a cucerit titlul de vicecampion naţional în Franţa la skandenberg. În acest an (2014), Dumitru Podac şi-a adjudecat titlul de vicecampion naţional al României la categoria de 100 kg (seniori).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.