Viorel Pintea, supărat că este cercetat pentru luare de mită

viorel-pintea

Azi, 19 septembrie a fost primul termen în dosarul fostului director al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Satu Mare, Viorel Pintea. Instanța a dispus „începerea judecăţii cauzei şi fixează termen de judecată la data de 20.10.2014, ora 12:00, sala 54, cu citarea părţilor”, se arată în soluția data de judecătorul de caz.
După ședință Viorel Pintea a contestat soluția instanței.
Potrivit oamenilor legii, Pintea a primit mită zeci de mii de euro, miei, vin şi produse lactate de la fermierii sătmăreni. Procurorii susţin că fostul şef al APIA Satu Mare a luat mită de la fermieri pentru a nu dispune controale sau pentru a-i ajuta să obţină subvenţii.
Vă reamintim că Pintea a fost trimis în judecată şi în ianuarie 2014, dar ulterior dosarul a fost retrimis la DNA de Tribunalul Satu Mare.
Rechizitoriul întocmit de procurorii DNA în cazul lui Pintea poate fi citit integral în cadrul articolului publicat de Sătmăreanul în data de 5 august 2014, accesând următorul link: http://www.satmareanul.net/2014/08/05/viorel-pintea-trimis-din-nou-in-judecata-de-procurorii-dna/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.