Percheziții în comuna Lazuri. Contrabandiști săltați de polițiști

foto Lazuri 1

foto Lazuri 2

foto Lazuri 3

foto Lazuri 4

Poliţiştii sătmăreni de investigare a fraudelor au efectuat două percheziţii în localitatea Lazuri, în urma cărora au descoperit şi ridicat ţigări, tutun vrac, cafea şi produse alimentare de contrabandă.

Joi, 18 septembrie, poliţiştii Serviciilor de Investigare a Fraudelor şi de Acţiuni Speciale au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Lazuri, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane, o femeie de 60 de ani şi un bărbat de 37 de ani, bănuite de evaziune fiscală cu produse de contrabandă.

Astfel, a fost descoperit un magazin improvizat care funcţiona fără autorizaţii legale şi în care se comercializau produse alimentare şi de uz casnic din Ucraina, Germania şi Ungaria, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 37.000 de fire de ţigarete, 91 de kilograme de cafea, 15 kilograme de tutun vrac, 13 aparate pentru fabricarea ţigaretelor, peste 30 de kilograme de detergenţi, 35 de kilograme de paste făinoase şi alte produse alimentare.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, bunurile descoperite find ridicate în vederea confiscării.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.