Victor Ponta susţinut în unanimitate de PSD Satu Mare pentru Președinția României

DSCF3250

DSCF3254

DSCF3257

DSCF3260

DSCF3277

DSCF3287

DSCF3289

DSCF3291

DSCF3299

DSCF3301

DSCF3308

DSCF3317

993 de membrii PSD au participat azi, 12 septembrie, în Casa de Cultură a Sindicatelor, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară în cadrul căreia a fost validată candidatura premierului României, Victor Ponta, pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Prin votul lor, sătmărenii s-au alăturat celor peste 34.000 de social-democraţi din toată ţara, printr-un sistem de videoconferinţă.
La conferinţa de la Satu Mare au participat 993 din cei 1.012 membrii PSD convocaţi. La eveniment au fost prezenţi toţi liderii PSD Satu Mare, în frunte cu preşedintele Organizaţiilor Judeţene, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a formaţiunii politice, primarul Dorel Coica, edili, viceprimari ai PSD, directori de instituţii, etc.
Liderii care au luat cuvântul: Mircea Govor; Dorel Coica; preşedintele seniorilor din cadrul PSD Satu Mare, Aurel Vaşvari; consilierii judeţeni Gheorghe Ciocan şi Vasile Ciocan; primarul din Odoreu, Dumitru Pop; deputatul Octavian Petric; primarul din Racşa, Toma Betea; viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca; preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, dr. Paula Mare; preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan; preşedinta Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, consilierul local Manuela Rogoz; preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Satu Mare, Ionuţ Bujor şi nu în ultimul rând, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, au transmis mesaje de mobilizare în vederea câştigării bătăliei pentru Cotroceni din luna noiembrie.
În luarea de cuvânt, Dumitru Pop a declarat că în 2012 a fost o campanie grea, întrucât „PSD a avut în spate o povară” (făcând referire la PNL), dar acum va câştiga cu siguranţă deoarece acum e ca „un alergător fără povară”. Primarul Dorel Coica a subliniat faptul că funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean ar fi trebuit ocupat de Mircea Govor.
Primarul din Racşa, Toma Betea, a declarat că se aşteaptă ca în Colegiul din Oaş PSD să obţină peste 90% din voturi iar în restul judeţului peste 80%.
La sfârşit, prin sistemul de videoconferinţă, vicepremierul Liviu Dragnea a prezentat rezultatele scrutinului intern pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Astfel, la nivel naţional candidatura lui Ponta a fost validată cu 414.667 voturi „pentru”, 68 de voturi „împotrivă” şi 182 de „abţineri”.
În intervenţia sa, premierul Victor Ponta şi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie al acestui an, a subliniat faptul că îşi doreşte o Românie prosperă, demnă şi mândră. „Vreau să fiu un preşedinte care aduce unitate şi nu dezbinare”, a declarat preşedintele PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.