Octavian Apan: „Voi vizita fiecare familie care are copii luați în plasament”

DSCF3170

DSCF3171

„Consiliul Județean face eforturi considerabile pentru ca salariile asistenților maternali să fie aduse la același nivel, să nu mai fie acele discrepanțe” a declarat directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, Octavian Apan, în cadrul întâlnirii de azi, 11 septembrie, cu o parte dintre asistenții maternali din județ.
Întâlnirea a avut loc în Sala XXI a Palatului Administrativ.
Una dintre cele mai stringente probleme ridicate de asistenții maternali prezenți la întâlnire a vizat contravaloarea abonamentelor pentru naveta copiilor de școală. Asistenții au declarat că săptămâna viitoare începe școala iar contravaloarea unui abonament este în medie de 100 de lei. Apan le-a cerut să întocmească un referat din care să reiasă câți asistenți maternali se confruntă cu această problemă pentru ca situația să poată fi rezolvată cât mai curând posibil.
Șeful DGASPC Satu Mare a declarat că în viitor va vizita familiile care au copii luați în plasament pentru a putea sta de vorbă, personal, cu fiecare asistent maternal și pentru a cunoaște în particular problemele cu care se confruntă fiecare dintre aceste persoane.

Un Comentariu la "Octavian Apan: „Voi vizita fiecare familie care are copii luați în plasament”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.