Sătmărencele Anette Bartha și Bettina Tar participă la “Romanian InfoFashion Festival” 2014

anette1

anette3 (2)

betti1

betti3

Două sătmărence, Anette Bartha și Bettina Tar vor participa în acest an la “Romanian InfoFashion Festival” (RIFF) 2014, un concurs de frumusețe în cadrul căruia anul trecut (2013) Bianca Timiș a câștigat titlul de “Miss Tourism Quenn Romania 2013”. Cele două concurente sunt manechine în cadrul Agenției “Trust Models” din Satu Mare.
Anette Bartha recent a împlinit 16 ani și are înălțimea de 181 cm, fiind manechina Agenției “Trust Models” din 2013. Recent a realizat un pictorial împreună cu Katharina Lieb și Theodora Șandru pentru designerul Liana Silagyi, cu fotograful Radu Mihalca.
Bettina Tar are 17 ani, urmând să își serbează majoratul pe 20 octombrie. Frumoasa sătmăreancă are înălțimea de 175 cm. Bettina a realizat pictoriale de exemplu pentru designerul Ioana Călin, la Herghelia din Atea.
Concursul “Romanian InfoFashion Festival” va avea loc în perioada 30 august-5 septembrie. Fetele vor participa la un “training camp” la Hotel “Silva” din Bușteni, unde vor avea loc ședințe foto în locații emblematice pentru Valea Prahovei și interviuri individuale. În data de 1 septembrie va avea loc la Halchiu o prezentare de modă, în urma căreia vor rămâne doar 25 de concurente din cele 50. Faza finală va avea loc în Pitești, la Hotel “Magic Trivale”, în data de 4 septembrie. În cadrul concursului vor fi alese fetele pentru următoarele finale mondiale: “Miss Supranational”, “Miss Intercontinental”, “Miss Globe”, “Miss Bikini International” și “Top Model of the World”.
Concurentele vor poza în creațiile unor designeri, precum: Adriana Agostini, Cristina Breteanu, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu, costume de baie de la “Piera Linjerie”, iar Adrian Colesniuc și “AdyStudio” Brașov vor da un plus de strălucire la ședințele foto de la RIFF 2014.
Din juriu vor face parte Alin Gălătescu, manager la “Avanpremiere Fest” și analist de modă, Toni Dinca, manager “One Models”, precum și Petri Bozo, producătorul mondial al evenimentului “The Miss Globe”, Gerhard Parzutka von Lipinski de la “Miss Supranational” și Bruno Romano Baldassarri de la “Donna Impresa Magazine”.
Concursul este organizat de “InfoFashion Platinum Agency” România și Agenția “Duchesse”, care au intrat în cel de-al 13-lea an de activitate și au reușit să obțină cu concurentele desemnate de ei, 11 trofee și titluri mondiale la finalele celor mai importante concursuri de frumusețe și de modelling din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.