Au început lucrările de modernizare a DN 19 Livada-Negreşti Oaş- Sighet

Drumul1

Drumuyl2

Drumul3

Drumul4

Începând de astăzi, 29 august au demarat lucrările de modernizare a Drumului Naţional DN 19 ce leagă Livada de Negreşti-Oaş şi Sighetu Marmaţiei. A fost turnat primul kilometru de asfalt, lucrările începând din Vama.
Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef împreună cu vicepreședintele CJ Mircea Govor și cu prefectul Eugeniu Avram au efectuat azi o vizită pe șantierul de la Vama. Mircea Govor a declarat că lucrările au început de la intrarea în comuna Vama, iar asfaltarea va continua până la limita judeţului cu Maramureş.
„Luni va începe frezarea drumului dintre Livada şi Vama, urmând să fie turnat asfalt şi pe acel tronson. Pe raza judeţului nostru lucrările se vor finaliza în trei săptămâni. Este vorba despre o distanţă de 42 de kilometri. Vedeţi că se lucrează iar faţa judeţului se va schimba în următorii doi ani”, a declarat Govor.
Pe tronsonul de la Livada până la ieşirea din Oraşu Nou în lungime de 17,4 km se vor efectua lucrări pregătitoare constând din colmatarea fisurilor, repararea degradărilor, după care se vor aşterne două straturi de şlam bituminos în grosime maximă de 2 cm. Pe tronsonul de la Oraşu Nou – Vama – Negreşti Oaş – Certeze – limită de judeţ cu Maramureşul în lungime de 24,1 kmm, se vor realiza lucrări de plombare, după care se va aşterne un strat de asfaltic în grosime medie de 6 cm.
Termen de de finalizare a lucrărilor este 30 octombrie 2014. Executant este Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj iar beneficiarul lucrării este Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.