Echipa de baschet a CSM Satu Mare are un nou antrenor

Adriana Pricop

Adriana Pricop, Valeriul Neagu

Conferinta CSM

Echipa de baschet a CSM Satu Mare are un nou antrenor după ce conducerea clubului s-a despărțit de Peter Eles, cel care a condus formația sătmăreană sezonul trecut de pe banca tehnică. Noul antrenor a fost prezentat de către președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 28 august. La întâlnirea cu presa au participat și președintele Secției de baschet a CSM Satu Mare, Florin Mureșan dar și câțiva dintre membrii staff-ului tehnic al clubului.
Adriana Pricop va ocupa din acest sezon banca tehnică a echipei de baschet a CSM Satu Mare. Aceasta a fost prezentată presei de către Valeriu Neagu, președintele CSM. Cu privire la fostul antrenor al echipei, Neagu a declarat că “au fost câteva neconcordanțe cu privire la salarizare dar și la obiectivele propuse pentru noul sezon. Noi am pus ca obiectiv locurile 1-5, iar domnul Eles a spus că obiectivul nu poate fi îndeplinit. Despărțirea a fost amiabilă urmând să vină să-i decontăm ce mai avem de decontat”, a declarat Neagu.

Adriana Pricop a început baschetul de la vârsta de 8 ani. De-a lungul anilor aceasta a jucat în Divizia A la Mobila Satu Mare, apoi la Universitatea Cluj, la Dej, Târgoviște și la CSM Satu Mare.

“Pentru mine este un nou început, un pas mai înainte. Ca jucătoare am mare experiență în prima ligă. Pasul pe care-l voi face sper să fie benefic acestei echipe. Vreau să duc cât mai sus posibil această echipă. Vom face tot ce se poate face omenesc pentru a ocupa un loc cât mai bun în acest sezon”, a declarat Pricop.
În încheiere Valeriu Neagu a declarat că politica CSM-ului vizează atragerea a cât mai multor jucătoare acasă, la Satu Mare “și atunci ne-am gândit că ar fi bine să avem și un antrenor din Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.