Discotecile organizate în aer liber deranjează locuitorii din vecinătatea Ștrandului Termal Satu Mare

Discoteca

Discotecile organizate în aer liber deranjează locuitorii care își au domiciliile în vecinătatea Ștrandului Termal din Satu Mare. Un grup de cetățeni și-a prezentat nemulțumirea cu privire la acest aspect în cadrul ședinței de azi, 28 august a Consiliului Local Satu Mare.
Oamenii spun că discotecile țin până dimineața la ora 05.00, cu muzica dată la maxim, motiv pentru care nu se pot odihni.
Pentru rezolvarea acestei probleme Gergo Butka a venit cu o soluție respinsă însă de executiv. “Există o reglementare națională care spune câți decibeli corespund nivelului de poluare fonică. Acest nivel poate fi măsurat deoarece există aparate în acest sens iar Poliția Locală ar putea să se ocupe de acest aspect”, a declarat Butka.
Drept răspuns la soluția găsită de Butka, executivul a răspuns că Poliția Locală nu are atribuții în acest sens. “Se va alcătui o echipă care va atenționa fiecare unitate din ștrand ca să respecte programul stabilit”, a declarat viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca.

2 Comentarii la "Discotecile organizate în aer liber deranjează locuitorii din vecinătatea Ștrandului Termal Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.