Subprefectul cere elaborarea unui plan de măsuri pentru creșterea calității apei în Negrești-Oaș

SAMSUNG CSC

Subprefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas a convocat luni, 25 august în ședință de analiză membrii Comisiei mixte de verificare a cauzelor care duc la imposibilitatea asigurării unei ape în parametri de calitate corespunzători în oraşul Negreşti-Oaş.

Ședința a survenit ca urmare a finalizării controalelor dispuse de Instituția Prefectului și a monitorizării parametrilor de calitate ai apei pe o perioadă de două zile de către laboratoarele SGA, DSP precum și de către operatorul regional de apă, SC Apaserv SA.

La ședință a participat și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia fedorca precum și directorii, respectiv reprezentanții instituțiilor implicate. După prezentarea rezultatelor controalelor subprefectul a dispus ca în cel mai scurt timp comisia să elaboreze un plan de măsuri cu aplicabilitate 2014-2015 a cărui implementare să ducă la o creștere a calității apei livrată cetățenilor din Negrești-Oaș până la finalizarea proiectului Apaserv prin care orașul va avea o stație de tratare performantă și o rețea nouă de distribuție care va elimina toate aceste probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.