Fostul poliţist Matei Mărgărit, bătut de membrii unui clan ţigănesc

Matei MargaritFostul poliţist sătmărean, Matei Mărgărit de 42 de ani a fost bătut azi (8 august) după-amiază în plină stradă, de doi ţigani. Îngroziţi de ceea ce au văzut, oamenii au sunat la „112”.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Jandarmerie, poliţişti dar şi mascaţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. La sosire oamenii legii au găsit victima într-o baltă de sânge, cu mai multe leziuni la nivelul feţei şi membrelor superioare. Mărgărit a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Matei Mărgărit intenţiona să vândă o maşină unui clan de ţigani din Satu Mare. Acesta s-a întâlnit azi cu unul dintre membrii clanului, Ştefan Leleţi, de 47 de ani, bărbatul căruia vroia să-i vândă maşina, în casa acestuia de pe strada Aurel Vlaicu. Cei doi bărbaţi nu s-au înţeles şi au început să se certe. În cele din urmă Mărgărit a fost scos cu forţa în stradă unde a fost bătut de doi ţigani cu pumnii şi cu picioarele.

Din aceleaşi surse am aflat că Mărgărit a primit pentru maşină un avans de câteva sute de euro iar azi a fost chemat pentru a i se plăti diferenţa de bani. Dar cumpărătorul a refuzat să mai plătească, motiv pentru care Mărgărit a spus că îşi va lua maşina, moment în care a izbucnit conflictul. În acest timp concubina lui Ştefan L., Neta R. şi-a tăiat mâinile în mai multe locuri motiv pentru care şi aceasta a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Bătăuşii au fost duşi la Poliţie pentru audieri.

2 Comentarii la "Fostul poliţist Matei Mărgărit, bătut de membrii unui clan ţigănesc"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.