Consilierii UDMR, supărați pe Poliţia Locală

sedinta-cl-sm
Activitatea poliţiştilor locali nu este văzută cu ochi prea buni de consilierii municipali. Mai mulţi aleşi locali au declarat că aceştia ar acţiona preferenţial în anumite zone ale oraşului „pentru a nu-i deranja pe anumiţi sătmăreni”.

Unui dintre contestatarii poliţiştilor locali este şi consilierul UDMR, Ladislau Lang care a declarat în şedinţa de azi, 31 iulie că a ajuns la această concluzie după ce a văzut că sunt mai multe zone în municipiu unde se parchează ilegal, iar oamenii legii nu iau nicio măsură pentru a-i sancţiona pe şoferii care au călcat pe bec. „Spre exemplu, sunt treceri de pietoni care zi de zi sunt blocate. Am impresia că poliţiştii locali acţionează preferenţial. Cred că în mod voit se evită anumite zone pentru a nu crea inconvenieţă unor persoane”, a declarat Lang.
În aceeaşi ordine de idei, consilierul Gergo Butka a cerut Poliţiei Locale ca în contextul venirii acasă ai celor care muncesc în străinătate să fie mult mai activi în zona centrală a municipiului. „Ştim bine că aceştia vin în România şi au obiceiul să încalce legea”, îşi motivează solicitarea Butka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.