Licitaţie pentru reabilitarea Teatrului de Nord Satu Mare

teatrul-de-nord
Primăria Satu Mare organizează licitaţie pentru reabilitarea Teatrului de Nord. Valoarea estimată a lucrărilor este de 10.539.033,030 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 13 august, ora 09.30, iar deschiderea acestora va avea loc în aceeaşi zi, de la 10.30.

Contractul de achiziţie include reabilitarea clădirii monument al Teatrului de Nord, adică: refacerea finisajelor superioare în sala de spectacole şi în spaţiile interioare destinate publicului, a finisajelor din spaţiile interioare de deservire, a finisajelor exterioare, reabilitarea învelitorii şi a şarpantelor, reabilitarea instalaţiilor interioare de încălzire, electrice, sanitare, apă, canal precum şi reabilitarea instalaţiilor de lumină şi sunet de producţie; iluminat arhitectural; realizarea de amenajări peisagistice pentru evidenţierea Teatrului de Nord Satu Mare; lucrări de amenajare exterioară prin reabilitarea trotuarelor, aleilor, platformelor exterioare şi a zonelor verzi aferente; reabilitarea centralei termice; refacerea şi amenajarea căilor de acces pietonale şi carosabile către obiectivul reabilitat.

De asemenea, contractul prevede şi dotările interioare (echipamente de expoziţie, articole pentru amenajări expoziţii, articole pentru amenajări interioare istorice/tematice instalaţii, echipamente, dotări pentru asigurarea condiţiilor de climatizare, siguranţa la foc, echipamente pentru scenă).
Ofertele se depun până în data de 13 august la registratura Primăriei municipiului Satu Mare, camera 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.