Unirea Tărlungeni -Olimpia Satu Mare 1-1

olimpiasm

Olimpia a jucat sâmbătă, 26 iulie la prânz un nou meci de pregătire, cu Unirea Tărlungeni. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, unicul gol al echipei noastre fiind marcat de Ciprian Brata în minutul 62 după o centrare venită de la Gavrilescu.

Unirea a deschis scorul în minutul 14 la o fază în care apărarea noastră s-a complicat inutil. “Am încercat un nou sistem de joc. Joi s-a jucat 4-2-3-1 iar sâmbătă am încercat 4-1-4-1. Sunt mulțumit în mare parte de evoluția băieților și de modul de implicare în această perioadă de pregătire”, a spus antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea.

Olimpia a început în formula: Anca-Trip- Munteanu, Bălău, Mureșan, Iuhas-Micaș-Gavrilescu, Bic, Laso,Neagu-Bujor. Au mai intrat: Paul, Schwarzkopf, Faur, Villand, Feier, Apostu şi Brata.

Olimpia va mai juca în Poiana Brașov un meci de verificare miercuri (30 iulie) sau joi (31 iulie). Apoi pe 1 august echipa va reveni la Satu Mare.

„Vom definitiva lotul pentru noul sezon după acest cantonament” a amintit Bodea care mai are programate amicale pe 9 august acasă cu FC Bihor și pe 13 și 16 august, urmează ca adversarii să fie anunțați la întoarcerea la Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.