Baschet: CSM Satu Mare va întâlni SCM Craiova în prima etapă a campionatului

baschet-sm04

În prima etapă a Ligii Naţionale la Baschet Feminin (LNBF), elevele lui Peter Eles se vor duela cu SCM Craiova, iar în turul I al Cupei României, sătmărencele vor întâlni formaţia Rapid Bucureşti.

Programul pentru noul sezon al LNBF feminin şi masculin, plus programul Cupei României, a fost stabilit azi, 25 iulie, la Oradea. Evenimentul a fost precedat de o şedinţă a Biroului Federal.

CSM Satu Mare va juca în prima etapă a LNBF, pe 27 septembrie, cu SCM Craiova pe teren propriu iar în Cupa României va întâlni pe Rapid București, primul meci în deplasare pe 20 septembrie. Dacă trece de Rapid, echipa noastră ar urma să întâlnească pe CS U Alba Iulia, formație ce va reprezenta România în Euroligă în acest sezon.

În campionat după prima etapă de pe 27 septembrie urmează o deplasare la Galați în runda a II-a. În etapa a III-a și a IV-a, CSM Satu Mare va întâlni pe teren propriu pe Olimpia Brașov și U Cluj. În etapa a V-a e programat duelul cu campioana, la Târgoviște. La Arad se merge în etapa a VII-a, iar cu Alba Iulia se va juca acasă, în etapa a X-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.