Consilierii judeţeni au alocat bani pentru Muzeul Judeţean şi ISU „Someş” Satu Mare

cons-jud-sm
În cadrul şedinţei de azi, 21 iulie, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la alocarea unor sume de bani Muzeului Judeţean Satu Mare în vederea reabilitării unor obiective aparţinând acestei instituţii. Este vorba despre suma de 140.000 lei.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, s-a alocat suma de 120.000 lei pentru reabilitarea Monumentului Ostaşului Român din Carei. „Anul trecut am alocat bani pentru curăţarea monumentului dar acum erau nevoie de alte sume pentru continuarea lucrărilor. Monumentul de la Carei este unul de interes judeţen acesta este şi motivul pentru care CJ se implică în reabilitarea acestuia”, a declarat Ştef. Totodată, consilierii judeţeni au alocat suma de 20.000 lei pentru reabilitarea acoperişului Casei Muzeale de la Călineşti-Oaş.

Nu a fost uitat nici Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, instituţie căreia CJ i-a alocat suma de 50.000 în vederea achiziţionării de echipamente speciale şi o maşină specială de teren, ce poate fi utilizată la intervenţiile efectuate la înălţime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.