Dorel Coica a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea termică a 124 de apartamente

dorel-coica
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a semnat azi, 17 iulie, contractul de finanţare cu privire la reabilitarea termică a unui număr de 124 de apartamente. Dintre acestea, 44 de apartamente sunt situate pe Drumul Careiului nr. 16, blocul C13 iar restul de 80 de apartamente pe Drumul Careiului blocurile C12-C14.
Valoarea contractului este de 2.004.696,26 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% provin din bugetul local al municipiului, reşedinţă de judeţ şi 20% reprezintă contribuţia proprietarului. Executantul lucrărilor este firma S.C. Electrica Serv Construcţii Civile şi Edilitare SRL.
Săptămâna viitoarea marţi, 22 iulie, urmează să fie semnate încă trei contracte prin care vor fi reabilitate termic un număr de 386 de apartamente. Este vorba despre 154 de apartamente de pe Bulevardele Vasile Lucaciu şi Traian; 98 de apartamente de pe Bulevardele Lucian Blaga şi Independenţei, respectiv 134 de apartamente de pe Bulevardele Octavian Goga, Sănătăţii, Transilvania şi strada Zenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.