Ce mai face Bogdan Bratiș

Bogdan-Bratis1
A trecut ceva vreme de când priveam cu sufletul la gură evoluţia sătmăreanului nostru Bogdan Bratiş în Galele live de la X Factor 2013. Ce s-a mai întâmplat cu finalistul ediţiei de anul trecut? Ce proiecte are? Cât de mult l-a ajutat participarea la X Factor? Bogdan ne-a satisfăcut curiozitate găsind timp, preţ de câteva minute, pentru a ne răspunde la aceste întrebări.

Redactor: Au trecut câteva luni de la încheierea Galelor X Factor 2013. Ce s-a mai întâmplat de atunci cu Bogdan Bratiş?
Bogdan Bratiş: De la încheierea galelor X Factor mi-am continuat cursurile la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” din Satu Mare, activitate ce este importantă pentru mine, deoarece acum trec în clasa a XII-a. Paralel mi-am continuat activitatea muzicală prin recitaluri organizate în judeţul Satu Mare fapt ce m-a bucurat că am putut să răspund fanilor care mi-au fost alături în timpul show-lui X Factor.
R.: Cât de mult ţi-a schimbat viaţa, evoluţia profesională, participarea la X Factor?
B.B.: Viaţa mea evident că a avut o evoluţie spectaculoasă, impresionantă, prin numărul mare de fani ce mi s-au alăturat şi după încheierea concursului. Debutul meu pe scenă m-a făcut să am încredere în mine şi în calităţile mele, confirmate de voturile ce m-au susţinut. Evident nu putem vorbi încă de o evoluţie profesională ţinând cont că sunt încă licean. Totuşi, zi de zi îmi continui atât perfecţionarea muzicală cât şi surprizele pentru fanii care cu siguranţă aşteaptă veşti de la mine, veşti muzicale.
X Factor pentru mine a fost o provocare şi totodată un test de maturitate muzicală obţinută în cei nouă ani de studiu muzical. Clasarea mea în finală cred că a fost dovada că pot avea o carieră muzicală. Voi dovedi în scurt timp că nici juriul de la X Factor şi nici fanii nu s-au înşelat ducându-mă atât de departe.
R.: Ai primit oferte din partea unor trupe sau artişti?
B.B.: În ceea ce priveşte ofertele, au fost câteva solicitări cărora n-am putut să le dau curs pentru că am alte priorităţi mai importante pentru mine acum. Apariţiile scenice, compoziţiile muzicale sau proiectele care nu îmi afectează activitatea şcolară nu vor fi neglijate.
R.: Ai păstrat legătura cu ceilalţi concurenţi? Cu Dan Bittman?
B.B.: Am păstrat legătura cu o parte din concurenţii cu care am format o gaşcă veselă. Ţinând cont că suntem din zone diferite comunicăm prin telefon, mail şi facebook. Cu o parte din ei m-am întâlnim în diverse proiecte. Pentru mine Dan Bittman va rămâne un mentor şi un idol.
R.: Ai de gând să te înscri şi la următoarea ediţie a X Factor?
B.B.: Nu consider că este necesar să mai particip în următoarele ediţii ale X Factor pentru că deja am participat la acest show. Scopul meu a fost atins. Nu sunt o persoană egoistă, şi vreau să las şi alţi tineri să se afirme.
R.: Ce planuri de viitor ai?
B.B.: Cred că orice tânăr de vârsta mea şi nu numai, are planuri de viitor. Evident voi face o carieră în muzică şi caut să-mi consolidez atât capacitatea vocală cât şi compoziţională. Deja am demarat proiectul “Bogdan Bratiş”. O echipă de profesionişti concură pentru a lansa un nou nume pe scena muzicală. Din păcate nu pot să dezvălui detalii despre acest proiect. Celor aproape 8.000 de fani ce-mi sunt alături pe pagina de Facebook, cât şi celorlalţi simpatizanţi le pregătesc o surpriză de proporţii.

2 Comentarii la "Ce mai face Bogdan Bratiș"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.