Ileana Blidar: „Vrem să creştem organizaţia municipală şi să aducem membrii noi”

ileana-blidar-pdl
Doina Feher a fost aleasă marţi, 1 iulie în funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 6 iulie de către preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Ileana Blidar. Alături de Blidar la întâlnirea cu presa a participat şi Doina Feher, noul consilier municipal validat în legislativul local în cadrul şedinţei de joi, 3 iulie.

„Vrem să creştem organizaţia municipală şi să aducem membrii noi. Invit să se înscrie în partidul nostru toţi oamenii de dreapta”, a declarat Ileana Blidar.

În luarea de cuvânt Doina Feher a declarat că în calitate de consilier municipal va sta de vorbă cu cetăţenii iar problemele ridicate de către aceştia le va aduce la cunoştinţa colegilor săi din Consiliul Local. „Acesta cred că este rolul unui consilier local. Noi trebuie să ascultăm cetăţenii iar problemele acestora trebuie prezentate în cadrul Consiliului Local, iar apoi rezolvate. În calitate de prim-vicepreşedinte îmi doresc ca la nivelul conducerii partidului să alcătuim o echipă puternică, unită. Împreună cu colegii mei am stabilit un calendar lunar de activităţi prin care dorim să venim în sprijinul cetăţenilor. Astfel, vrem să-i sprijinim pe tineri în căutarea unui loc de muncă, pe cei în vârstă să utilizeze calculatorul, dar şi multe alte proiecte prin implementarea cărora să-i ajutăm pe sătmăreni”, spune Feher.

În altă ordine de idei, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare a subliniat că formaţiunea politică pe care o reprezintă „va monitoriza cu mare atenţie realizarea promisiunilor făcute de domnul Ovidiu Silaghi în campania electorală. Este vorba despre centura de ocolire a municipiului Satu Mare, Drumul Expres şi de al treilea pod peste Someş”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.