Petre Mureşan îl atacă dur pe primarul Dorel Coica

Petre-Muresan
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 6 iunie preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan l-a atacat dur pe edilul Sătmarului, dr. Dorel Coica susţinând că „de doi ani de când ocupă portofoliul de primar nu a făcut nimic pentru acest oraş”.

Mai mult decât atât Mureşan consideră că primarul Dorel Coica „este un mare mincinos, un laş, care îşi dovedeşte caracterul infect. A dovedit că nu are habar de administraţie şi nu are un plan coerent de dezvoltare pentru municipiul Satu Mare”.

Liderul democrat-liberal spune că în urmă cu câteva săptămâni „întreaga conducere a PDL a fost trimisă la groapa de gunoi, iar în campania electorală, primarul Dorel Coica a adus cuvinte jignitoare la adresa colegei noastre Ileana Blidar, fosta candidată a PDL în Colegiul 2. La ultima conferinţă de presă primarul l-a atacat şi pe consilierul nostru, pe domnul Cosmin Raţiu”.

Petre Mureşan a făcut o scurtă retrospectivă a programului electoral a primarului Dorel Coica, concluzionând că în cei doi ani de mandat „nu s-a realizat nimic. S-a lăuda că va crea locuri de muncă. Da, şi-a angajat rudeniile şi lipitorii de afişe în Primărie. S-a lădat că va crea facilităţi pentru investitori. Unde sunt acele facilităţi? S-a lăudat că va aduce un grup de specialişti la Primăria Satu Mare. Unde sunt acei specialişti? A promis locuinţe pentru tineri, mai precis un număr de 1.044 de unităţi locative. Noi am făcut un calcul şi a reieşit că investiţia ar fi de aproximativ 10-15 milioane de euro, ceea ce reprezintă bugetul municipiului Satu Mare pe 3-4 ani. Este o sumă astronomică. A spus că va reabilita termic blocurile din municipiul Satu Mare, dar investiţia ar fi de ordinul a 400-500 de milioane de lei. S-a lăudat că a primit de la Guvern 500.000 de lei. Eu nu m-aş fi lăudat cu această sumă, deoarece aceşti bani ajung doar pentru reabilitarea termică a două, trei blocuri. Oricum, zilele domnului Coica la Primărie sunt numărate, având în vedere sentinţa Curţii de Apel Oradea. S-ar putea ca de anul viitor să avem parte de un nou primar pe care să-l intereseze de municipiul Satu Mare”, spune liderul PDL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.