Ileana Blidar a preluat şefia Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare

Ileana-Blidar
Democrat-liberala Ileana Blidar a preluat şefia Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, în urma demisiei fostului preşedinte, Claudiu Ardelean. Decizia de a o numi pe Ileana Blidar în funcţia de preşedinte interimar a PDL Satu Mare a fost votată în cadrul unei şedinţe organizate joi, 5 iunie.
„Domnul Claudiu Ardelean a demisionat în urmă cu două luni de zile. Din momentul demisiei domnului Ardelean şi până ieri (5 iunie) interimatul la nivel de municipiu a fost îndeplinit de mine. Despre o şedinţă de alegeri la nivelul Organizaţiei Municipale cred că e prematur să vorbim, având în vedere procesul de fuziune despre care se discută la nivel naţional. Poate că nu va mai avea loc nicio şedinţă de alegeri”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan.
„Vreau să fac echipă cu sătmăreni tineri, cu oameni bine pregătiţi care au soluţii, curaj şi viziune pentru oraşul nostru. Vreau să fac echipă cu toţi oamenii de dreapta care au drag de muncă şi care nu aşteaptă pomana socialiştilor din taxele plătite tot de români. Vreau să avem un oraş cu infrastructură europeană şi cu locuri de muncă bine plătite. Vreau şcoli bune pentru copiii noştri şi spitale performante”, a declarat Ileana Blidar, noua preşedintă a Organizatiei Municipale a PDL Satu Mare.
Ileana Blidar este economist de profesie şi a fost candidatul Partidului Democrat-Liberal la alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, scrutin ce s-a desfăşurat pe data de 25 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.