TDL Satu Mare a depus sesizare la BEJ împotriva PMP și a Daianei Feher

tdl-satu-mare
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 15 mai, preşedintele Organizaţiei TDL Satu Mare, avocatul Adrian Cozma a anunţat că a depus o plângere împotriva PMP la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) reclamând faptul că elevilor de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” le-au fost distribuite materiale electorale în timpul unei ore de antreprenoriat susţinute de fotomodelul Daiana Feher.

La conferinţa de presă au participat preşedintele şi vicepreşedintele OT-PDL de la nivel naţional Sorin Moldovan, respectiv Hazem Kansou.

„Constatăm că PMP face campanie electorală în şcoli cu toate că legea interzice acest lucru. Am formulat plângere la BEJ împotriva acestui demers. În timpul orelor de curs este inadmisibil ca orice partid să facă campanie electorală. Avem şi o înregistrare din care reiese că au fost împărţite materiale electorale copiilor şepci, flyere şi pixuri”, a declarat Cozma.

Liderul TDL Satu Mare a adus critici dure şi la adresa premierului României, Victor Ponta. „Ponta a venit la Satu Mare să mintă că se face centura, să mintă că se face al treilea pod şi alte astfel de promisiuni cu care ne-a obişnuit USL de doi ani de zile. Descalific modalitatea în care a înţeles TSD să arunce pe piaţă o fumigenă, cum a fost aceea cu 1.000 de membri noi primiţi cu aplauze de către membrii PSD şi în special de către Victor Ponta. E minciună, dezinformare. Pe această cale vreau să lansez un mesaj tuturor tinerilor din Satu Mare să nu se lase amăgiţi şi nici convinşi de promisiunile deşarte pe care le face PSD, care vrea să câştige cu orice preţ alegerile la nivel naţional şi local, alături de traseistul Ovidiu Silaghi, care în goana de a scăpa de justiţie s-a înroşit. Astăzi e mare socialist. Cred că putem să-i scoatem de tot din viaţa politică, mai ales pe acest domn Silaghi, prin votul pe care îl vor da în special tinerii”, a declarat Cozma.

2 Comentarii la "TDL Satu Mare a depus sesizare la BEJ împotriva PMP și a Daianei Feher"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.