Petre Mureşan: „Ileana Blidar este Mercedes-ul politicii sătmărene”

blidar-muresan
„Ileana Blidar este Mercedes-ul politicii sătmărene, iar Ovidiu Silaghi este rabla politicii sătmărene. Laura Bota este prea tunată iar Sergiu Băbăşan cu Dan Diaconescu fac o campanie prea turbată”. Declaraţia îi aparţine preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 12 mai la sediul partidului pe care îl reprezintă. La întâlnirea cu jurnaliştii a participat şi candidatul PDL pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, Ileana Blidar.
După scurta caracterizare a contracandidaţilor, Petre Mureşan i-a dat cuvântul Ilenei Blidar care a prezentat jurnaliştilor cele cinci puncte din programul său electoral, şi anume: 1. Sunt omul tău în Parlamentul României; 2. Am soluţii pentru voi; 3. Susţin mediul de afaceri şi crearea de locuri de muncă; 4. Mă pricep să fac legi bune în Parlament; 5. Avem aceleaşi valori.
Candidata PDL a declarat că „sunt cea mai bună ofertă pentru Colegiul 2”, subliniind faptul că are o experienţă de 24 de ani în domeniul bancar iar ca profesie este atât economist cât şi jurist.
Nici Ileana Blidar nu a scăpat ocazia de a-şi caracteriza contracandidaţii înscrişi în cursa electorală pentru Colegiul 2. „Eu nu am probleme cu ANI sau cu DNA cum are Ovidiu Silaghi. Eu nu fug în parlamentul European ca să mă ascund, deoarece nu am nevoie de imunitate. Rămân aici. Nu am trădat şi nu am fugit în alte partitide precum au făcut unii dintre contracandidaţii mei. Dacă nu mi-a convenit ceva nu mi-am luat steagul în băţ şi să fug la alt partid ca să fiu prima pe listă, cum a făcut Laura Bota. Credeţi că aş avea nevoie, la mitingul aviatic să sar din paraşută, să fiu paraşută în paraşută ca să mă voteze cetăţenii sau să mă tunez cu nişte silicoane ca să fiu votată sau să apar cu un decolteu adânc? Cred că cetăţenii nu au nevoie de aşa ceva, nu au nevoie de senzaţii şi nici de operaţii estetice. Cred că cetăţenii înţeleg acest lucru. Le recomand să rămână aşa cum sunt, să nu se mutileze, pentru că sunt mame, soţii, iar bărbaţii apreciază inteligenţa feminină, bunătatea şi devotamentul faţă de familie” a declarat Blidar.
Cu privire la Sergiu Băbăşan, candidata PDL spune că acesta vine de la Cluj „să spună că cunoaşte Colegiul 2 şi problemele oamenilor de acolo. Nu cred că-l cunoaşte mai bine decât mine care locuiesc şi muncesc zi de zi în acel colegiu. Referitor la Dan Diaconescu ce să vă spun? Într-una din zile, un tânăr mi-a spus că Diaconescu are un dinte mobil, ca DD-mobilul, şi că îşi pune dintele când merge la oraş. Îşi ia dintele jos când merge la ţară şi le spune oamenilor: ia să mănânc cu voi o ceapă. Uite, sunt fără dinţi, sunt ca voi. Eu i-am spus la Sâmbră, Satu Mare nu e o telenovelă, mergeţi la Gorj că veţi fi mai câştigat, nu veniţi cu dintele mobil să-i păcăliţi pe oameni. Sătmărenii sunt oameni educaţi, intelegenţi. De aceea spun că sunt cea mai bună ofertă pentru Colegiul 2. Nu mă laud, dar asta este realitatea”, a declarat Ileana Blidar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.