Ioana Guruţă a participat la preselecția X Factor din Marea Britanie

ioana-gurutahttpv://youtu.be/YcT-mMMeHCQ
Ioana Guruţă, o frumoasa careiancă de doar 23 de ani,  a ajuns să cânte în faţa a peste 10.000 de spectatori pe un stadion din Marea Britanie. Totul a început după ce tânăra s-a înregistrat în baie cântând piesa Rihannei, „Diamonds”. Fascinaţi de vocea şi talentul Ioanei, organizatorii „X Factor” din Marea Britanie au chemat-o la preselecţii.

Ioana povesteşte că a doua zi după ce a fost invitată la preselecţii şi-a cumpărat biletul de călătorie şi s-a dus „val-vârtej” şi fără emoţii pentru a se prezenta în faţa juraţilor. La faţa locului a aflat că va trebui să cânte pe unul dintre cele mai faimoase stadioane, Arsenal, în faţa a peste 10.000 de oameni însă asta nu a speriat-o. Nu s-a lăsat răpusă nici de faptul că a trebuit să aştepte mai bine de 13 ore până ce i-a venit rândul să-şi prezinte talentul.

Tânăra spune că acolo a întâlnit tot felul de concurenţi, unii chiar foarte haioşi, îmbrăcaţi ciudat şi având voci deosebite. A intrat plină de încredere la audiţii şi a cântat cum a putut de bine piesa Rihannei. Cu toate că ei i s-a părut că a cântat fără cusur, juraţii i-au spus doar că „Ioana, eşti talentată, eşti şi frumoasă, însă noi căutăm altceva”. Decizia juraţilor a dezamăgit-o puţin însă nu s-a gândit niciun moment să renunţe la cariera muzicală.

Ioana a început colaborarea cu o casă de discuri din România. Mai trebuie spus că tânăra careiancă a cochetat câteva luni şi cu showbiz-ul fiind „vecina” lui Dani şi Răzvan la matinalul realizat de către aceştia pe Antena 1, „Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Ioana Guruţă este absolventă a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, specializarea Jurnalism.

Un Comentariu la "Ioana Guruţă a participat la preselecția X Factor din Marea Britanie"

  1. Pingback: O sătmăreancă în Orchestra lui Horia Brenciu. Despre cine este vorba (Foto&video) | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.