A lovit cu maşina o femeie, după care a părăsit locul accidentului

politia

După ce a accidentat o femeie de 33 de ani lângă cabana de la Sâmbra Oilor, şoferul de 27 de ani şi-a continuat drumul fără să mai aştepte sosirea poliţiştilor. Acesta a fost prins la aproximativ o oră de la producerea evenimentului rutier, timp în care a consumat băuturi alcoolice. Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Accidentul a avut loc sâmbătă (19 aprilie) seara în zona localităţii Huta Certeze. Potrivit oamenilor legii, o femeie de 33 de ani, din judeţul Maramureş a fost accidentată uşor de o maşină condusă de un bărbat, care în dreptul cabanei Sâmbra Oilor a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a accidentat o femeie care se afla pe marginea drumului.

În loc să oprească, imediat după producerea evenimentului rutier şoferul şi-a continuat drumul, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Acesta a fost identificat şi prins după aproximativ o oră, timp în care a consumat băuturi alcoolice. Vasile M., de 27 de ani, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În prezent, şoferul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.