Ionuţ Bujor, preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Apaserv SA Satu Mare

Ionut-Bujor
Consilierii municipali au votat azi, 17 aprilie proiectul de hotărâre cu privire la desemnarea lui Ionuţ Bujor în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al SC Apaserv SA Satu Mare. Bujor va ocupa locul lui Ioan Vidrean care a demisionat din funcţia de preşedinte, Consiliul Local luând act de demisia acestuia prin hotărârea nr. 18 din 30 ianuarie 2014.
Consilierul UDMR Gergo Butka şi-a manifestat nemulţumirea cu privire la numirea lui Bujor în fruntea CA al SC Apaserv SA. „Domnul primar a invocat de mai multe ori vârsta fragedă a unor consilieri locali. Eu consider că această funcţie este o responsabilitate prea mare pentru un asemenea tânăr, având în vedere că Apaserv-ul are proiecte de 100 de milioane de euro. Ar trebui să luăm exemple din cultura japoneză unde un tânăr la această vârstă nu ar avea nicio şansă să ocupe o asemenea funcţie”, a declarat Butka.
În apărarea lui Bujor au venit consilierii PSD, Manuela Rogoz şi Adrian Micle, dar şi edilul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica. Primarul şi-a manifestat încrederea că Bujor va face faţă solicitărilor care îl aşteaptă, având experienţă în domeniul juridic, subliniind de asemenea că el susţine promovarea tinerilor lucru pe care ar trebui să-l facă şi UDMR-ul.
Proiectul de hotărâre a trecut de votul consilierilor, de la vot abţinându-se Butka Gergo şi Vasile Fogel.
Ionuţ Bujor are 29 de ani şi este jurist de profesie. Este masterand în ştiinţe penale şi criminalistică. În prezent Ionuţ Bujor este consilier juridic în cadrul SC Transurban SA. „Pe lângă toate acestea am absolvit un curs de manager de proiecte iar în perioada 2012-2013 am făcut parte din Consiliul de Administraţie al Apaserv. De asemenea, trei ani de zile am fost unit manager la o societate de asigurări”, a declarat Bujor.
Pe linie politică, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Apaserv SA este liderul Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Satu Mare.

Un Comentariu la "Ionuţ Bujor, preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Apaserv SA Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.