Trupa „Celtic Fire” din Tăşnad a uimit publicul la „România Dansează”

Celtic Fire1
Trupa „Celtic Fire” din Tăşnad a făcut senzaţie la „România Dansează” emisiune difuzată duminică (13 aprilie) seara, de la ora 20.30, pe Antena 1. „Am toată admiraţia pentru voi, pentru că aţi ales acest gen de dans extrem de dificil, mai ales că voi faceţi repetiţiile cu profesorul vostru pe Skype. Impresionant!”, le-a spus tinerilor Monica Petrică după ce a urmărit cu sufletul la gură evoluţia scenică ai acestora.

„Celtic Fire” este numele trupei alcătuită din 12 tineri din Tăşnad, care au reuşit să doboare orice barieră pentru pasiunea lor. Povestea tinerilor a început cu 9 ani în urmă când profesoara lor de engleză i-a pus să se uite la spectacolul „Lord of The Dance”, al celebrului Michael Flatley. Copiilor le-a plăcut atât de mult ceea ce au văzut încât au format o trupă şi au început să înveţe dansul irlandez. Au trecut nouă ani, iar copiii de atunci au devenit adevăraţi profesionişti în arta lor.

După ce profesoara lor a plecat să muncească în Qatar, tinerii au mutat antrenamentele pe Facebook şi Skype nelăsând ca distanţa să reprezinte un obstacol în calea pasiunii lor. Munca lor a fost răsplătită cu cele trei steluţe atât de râvnite de concurenţii de la „România Dansează”.

Tinerii au uimit pur şi simplu juriul alcătuit din Monica Petrică, CRBL şi Connect-R, obţinând calificarea în runda următoare a competiţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.