Vară plină de activităţi la Taberele Şcolare Satu Mare

Virgil-Dragos
„Am înţeles că centrul de agrement de la Taberele Şcolare prezintă interes din partea pensionarilor. Eu vreau să le spun şi pe această cale că, prin lege, acel centru nu îşi poate schimba destinaţia şi că acolo trebuie să-şi desfăşoare activitatea tinerii”. Declaraţia îi aparţine directorului executiv adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare, Virgil Dragoş, şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 14 aprilie la sediul instituţiei pe care o conduce.

Potrivit şefului adjunct al DJTS pentru vara acestui an sunt programate un număr de 24 de activităţi ce se vor desfăşura în incinta Taberelor Şcolare. Potrivit celor declarate de Virgil Dragoş vor avea loc tabere tematice iar instituţia pe care o conduce a încheiat contracte cu zece ONG-uri care urmează să desfăşoare diferite activităţi în incinta centrului de agrement.
În altă ordine de idei, directorul adjunct DJST a declarat că în cursul acestui an, până la începutul lunii aprilie, tinerii sportivi sătmăreni au câştigat un număr de 49 de medalii, dintre care 22 de aur, 16 de argint şi 11 medalii de bronz.

În ceea ce priveşte Hotelul „Sport”, Dragoş spune că în data de 30 ianuarie 2014 a fost reziliat contractul cu firma care a concesionat clădirea pe 10 ani (între 2010 şi 2020). Această măsură a fost contestată de concesionari situaţia urmând să fie rezolvată în instanţă, proces ce poate dura chiar şi 9 luni de zile, spune Dragoş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.